sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

laskut

Hei innokkaat risteilijät!

Nyt kaikille risteilylle ilmoittautuneille on lähetetty lasku valitun hyttiluokan mukaan. Jos et saanut sähköpostiisi laskua, tarkista ensin roskapostilaatikkosi, ja jos sieltäkään ei löydy mitään, niin ota yhteyttä anun.putiikitÄTgmail.com Eräpäivä on 15.8. otathan yhteyttä jos laskusta on jotakin kysyttävää!

Tarkempi ohjelma, skräppäys ajat ja paikat, Tukholman kaupat yms toimitetaan myöhemmin, kun saan kaikki varmistukset ohjelmasta.

Mukaan mahtuu vielä -kaikkiin hyttiluokkiin!

perjantai 13. heinäkuuta 2012

1h hytti

Olen saanut muutaman kyselyn 1 h hytistä ja sen hinnaksi tulee 275€ B-luokassa. Hinta sisältää kaiken saman kuin muutkin (2x buffet, 2x meriaamiainen, kokoustilavuokrat, alennukset Tukholman askarteluliikkeissä...)
1h- hyttivarauksia voi nyt tehdä.

PAIKKOJA risteilylle on yhä jäljellä (tarvittaessa saamme lisääkin) kaikissa hyttiluokissa. LASKUJA pitkällä maksuajalla alan tekemään/lähtettämään nyt. Otathan yhteyttä jos sinulla on jokin pienikin kysymys! anun.putiikit ÄT gmail.com

Nähdään! :-)


sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Vielä on paikkoja jäljellä!

Hei!

Vielä ehtii ja voi ilmoittautua risteilylle! Tarvittaessa saamme paikkoja lisääkin, mutta vielä on nykyisissäkin tilaa kaikissa hyttiluokissa. Selvittelen parhaillaan, mitä yhden hengen hytti maksaisi, siitä on tullut pari kyselyä. Ilmoitan heti kun saan vastauksen.
Laskuja koetan ehtiä vielä tänään tekemään, mutta jos mitään ei kuulu, niin ei kannata huolestua!