perjantai 21. syyskuuta 2012

Askarteluristeilylle samat materiaalit haastepaketit

Heipä hei!

Heinin kanssa sovimme, että teemme samat materiaalit haastepaketteja, joista voi ostaa itselleen mieluisimman tai vaikka kaikki. Ne tilataan ja maksetaan etukäteen.

Paketin sisällöstä voi tehdä kortin tai skräpätä, mikä nyt omimmalle tuntuu. Halutessanne reissun jälkeen voitte linkittää tuotoksenne/bloginne sivulle.Kaikkia paketteja ei välttämättä ole jokaiselle asti, toki siihen pyrimme. Pakettia ei ole pakko käyttää risteilyllä, vaan sen voi halutessaan ostaa itselleen muutenkin.


1) Setti, jossa 12 kaksipuoleista paperia + koristetarra-arkki, aakkostarra-arkki ja journaling arkki. Hinta 17,50€

2) Setti, jossa 12 kaksipuoleista paperia + koristetarra-arkki, aakkostarra-arkki ja journaling arkki. Hinta 17,50€


3) 6" lehtiö, jossa on 24 kaksipuoleista paperia, sekä kerroksellisia Chipboardeja + niittipakkaus 17,50€ 4) 6" lehtiö, jossa on 24 kaksipuoleista paperia, sekä kerroksellisia Chipboardeja + litteitä chipboardeja arkki  17,50€

5)  Basic Gray Aspen Frost pakkaus, jossa 12 sarjan 2 puoleista paperia, sarjan 12" aakkosarkki ja 12" tarra-arkki 21€

6) Aspen sarjan korttipakkaus, papereita, koristeita, ohjeita 17,50€

7) My minds Eye All is Bright sarjan pakkaus 9 kaksipuoleista paperia ja tarra-arkki 13,50€

Nämä voi parhaiten tilata sähköpostilla, koska kaikki eivät vielä ole verkkokaupassakaan -eli todellinen etuosto-oikeus risteilylle osallistuvilla.
Verkkokaupasta tuotteita voit tilata myös samalla sähköpostilla. Tietysti verkkokaupastakin, nimi kun täsmää, niin kaikki on hyvin ja jos vielä kirjoitat askarteluristeily niin muistan olla laittamatta postikuluja laskuun ja pakata tuotteet mukaan ensi perjantaina :-) Paluupostissa saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti