tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lisäilmoittautumisia kaivataan!

Moikka moi!

Ilmoittautumisia on nyt 7, joten ilmoittautumisia tarvitaan vielä vähintään 13 lisää, jotta reissu toteutuu. Pistäkäähän ilmoitusta jakoon, niin päästään mukavaan reissuun tänäkin syksynä! :-)

Risteilyn aikataulu:
Pe 27.9. lähtö Helsingistä klo 17 - La 28.9. klo 9.30 Tukholma
La 28.9. lähtö Tukholmasta klo 17 - Su 29.9. klo 9.55 Helsinki.
Laivanamme on Silja Symphony


Ohjelma: 
Meno- ja tulomatkalla meille on varattuna kokoustila, jossa voimme askarrella kukin omia juttujaan -skräppäystä, kortteja, koruja, mitä vaan :-) Tukholmassa meillä on vapaata, jokainen käy niissä kaupoissa, joissa haluaa, tai on käymättä. Tänäkin vuonna pyrimme saamaan tukholmalaiset askarteluliikkeet mukaan alennuksin tai kampanjatuottein, kuten viimekin vuonna. Neuvottelut ovat kuitenkin vielä kesken.


Ruokailut:
Meille on varattuna buffet-ruokailut niin meno- kuin paluumatkallekin, samoin molempina aamuina aamiainen.

Hytit:
Meille on varattuna B-luokan hyttejä, sekä Promenade-luokan hyttejä. B-hytit ovat autokannen yläpuolella olevia sisähyttejä. Promenade-luokan hyteistä on ikkuna kävelykadulle. Voit joko valita matkakumppanisi tai lähteä mukaan seikkailuun, valita vain hyttiluokan, me valitsemme matkakumppanisi! Toki nais- ja mies hytit huomioiden. :-)

Hinnat:
Hinnat sisältävät valitun hyttiluokan, kaikki yllämainitut ruokailut, kokoustilavuokran, Tukholman askartelukauppojen tiedot sekä vinkit liikkumiseen ja mahdollisen etupassin. Ja tietysti mukavan seuran! ;-)


B-hytti, 4hlöä, hinta 157€/hlö
B-hytti, 3hlöä, hinta 175€/hlö
B-hytti, 2hlöä, hinta 210€/hlö 
Promenade-hytti, 4hlöä, hinta 170€/hlö
Promenade-hytti, 3hlöä, hinta 195€/hlö
Promenade-hytti, 2hlöä, hinta 237€/hlö

Yhden hengen hytti -kysy erikseen.  
Pidätämme oikeuden meistä riippumattomista syistä johtuviin hinnanmuutoksiin.

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä! Henkilömäärästä ja vapaista hyttipaikoista tiedotetaan tässä blogissa -tasaisin väliajoin. 

Sitovat ilmoittautumiset 5.8. mennessä:

anun.putiikitÄTgmail.com

Mikäli ilmoittaudut viimeistään 25.7. saat matkalla yllätyspaketin askartelutarvikkeita -Anun Putiikkien valikoimista!

Lasku risteilystä lähetetään heti kun riittävä määrä osallistujia on ilmoittautunut ja risteilyn toteutuminen on varmaa. 

Ilmoittautuessasi kerro: nimi, valittu hyttiluokka, mahdollinen matkakumppanitoive, sähköpostiosoite, syntymäaika ja mahdollinen Siljan club one jäsenyysnumero. Muut tarvittavat tiedot kysymme erikseen.  Useamman henkilön voi ilmoittaa kerralla, kunhan jokaiselle on jokin yhteystieto (spostiosoite tai puh.nro).

Askarteluristeilyn järjestää Anun Putiikit

1 kommentti:

  1. Mainosta laitettu blogiin. Toivottavasti saadaan lisää porukkaa mukaan :)

    VastaaPoista